Summering 2017!

Dags att summera 2017 på Valtahlia!

Det har varit både upp och ner men mest upp, när jag summerar året och jag är så stolt över våra hundar, både de här hemma och de som finns hos sina andra familjer:-).

Douglas

SE UCH Valtahlia`s Chairman ”Douglas” har endast ställts ut ett fåtal gånger i år men det har gått bra! BIR, 2 x BIM, Bästa Hane placeringar och kvalificering till Crufts 2018.

Valtahlia`s Covergirl ”Barbie” har placerat sig i Bästa tik klass ett par gånger och fått R-cert och R-CACIB, vår lilla Metelitsa Ladnaya Ladushka ”Lada” har visat upp sig på några inoff. och där vunnit både BIR och BIG placeringar.

Milla_eslov

Vår vackra Askhult`s Emilia McGill ”Milla” har haft stora framgångar i utställningsringen i år. 2 x BIR, 4 x Cert, BIR valp, BIS Valp och flera Bästa tik placeringar! Även hon kvalificerad till Crufts 2018.

Valtahlia`s Estrid har placerat sig Bästa tik-3 med R-cert.

Vi har fått tillskott av en härlig liten kille 🙂 Metelitsa Neotrazimiy Nikolay ”Noah”¨.

Vi har firat våra ”gamlingar” Valtahlia`s Fahrenheit och SE UCH Valtahlia`s Euphoria Blossom 10 år och Radoga`s Nightwish 11 år. Tyvärr somnade Euphoria Blossom in i somras men vi är tacksamma att vi fick vara tillsammans med henne så länge.

Vi har också firat 10 års jubileum som uppfödare!